2023-06-10 09:00:59
Φωτογραφία για ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΟΛΟΣΣΩΝ: Zuckerberg κατά Musk - Iδρύει νέα πλατφόρμα ανταγωνιστική του Twitter

 Η εφαρμογή θα έχει την κωδική ονομασία Project93 και σύμφωνα με το «The Verge», το όνομα που θα έχει θα μπορούσε να είναι ThreadsΟ ιδρυτής της Meta, Mark Zuckerberg, αποφάσισε να λανσάρει μια νέα πλατφόρμα η οποία θα είναι «απάντηση στον Elon Musk», δηλαδή ανταγωνιστική του Twitter.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από μία περίοδο όπου γίνεται πλήθος επικρίσεων σχετικά με τη διοίκησης του Twitter από τον Elon Musk, εξαιτίας του οποίοι πολλά δημόσια πρόσωπα θέλουν να μετέχουν σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που «θα διοικείται λογικά».

Η εφαρμογή θα έχει την κωδική ονομασία Project93 και σύμφωνα με το «The Verge», το όνομα που θα έχει θα μπορούσε να είναι Threads.

Ο Κρις Κοξ, επικεφαλής προϊόντων της Meta, ανέφερε ότι η εφαρμογή είναι «η απάντηση του ιδιοκτήτη του Facebook και του Instagram στο Twitter».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η Meta βρίσκεται σε συζητήσεις με την Όπρα Γουίνφρεϊ, τον Δαλάι Λάμα, και με πάνω από 42 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, προκειμένου να γίνουν δυνητικά χρήστες της νέας πλατφόρμας.


Ο προγραμματισμός ξεκίνησε τον Ιανουάριο ενώ στόχος είναι να λανσαριστεί το συντομότερο δυνατό.

Η εφαρμογή θα στηρίζεται στο Instagram, δηλαδή οι χρήστες θα μπορούν να συνδέονται με το ίδιο όνομα και τον ίδιο κωδικό, ενώ με ευκολία θα μεταφέρονται οι ακόλουθοι, το βιογραφικό του χρήστη και η επαλήθευση.

www.bankingnews.gr

Freegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ