2012-09-26 07:57:04
Φωτογραφία για Γρεβενά: Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για απόπειρα κλοπής
Τέσσερις ημεδαποί συνελήφθησαν στο Μικρό Σειρήνι Γρεβενών για απόπειρα κλοπής, ενώ σε παραμεθόρια περιοχή της Καστοριάς ένας αλλοδαπός επιχείρησε να μεταφέρει συμπατριώτη του στο εσωτερικό της χώρας, αλλά συνελήφθη.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 21 τρέχοντος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών στα Γρεβενά τέσσερεις ημεδαποί, τρεις γυναίκες 48, 42 και 30 χρονών, καθώς και ένας 59χρονος άνδρας, για απόπειρα κλοπής.

Οι τρεις από τους συλληφθέντες, το πρωί της προαναφερόμενης ημέρας, επιχείρησαν να εισέλθουν σε οικία 68χρονου στο Μικρό Σειρήνι. Όμως έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη της, τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 59χρονος και τις ανέμενε. Μετά από λίγες ώρες και κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, οι φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και συνελήφθησαν.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Μεταφορά μετανάστη

Εξάλλου, συνελήφθη προχτές το απόγευμα, στην Ιεροπηγή Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ειδικής Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Ο 46χρονος, ο οποίος βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, διευκόλυνε την είσοδο του 25χρονου ομοεθνή του, μη νόμιμου μετανάστη και τη μεταφορά του προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικού ποσού. Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ