2012-09-26 10:33:06
Φωτογραφία για Ανιχνευτής ψεύδους λόγω ύποπτου ματς!
Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Πλόντιβ ανακοίνωσε πως όλοι οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας του θα περάσουν από ανιχνευτή ψεύδους, μετά την ήττα-σοκ από την ουραγό του πρωταθλήματος.

Ακούγεται απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό: οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Λοκομοτίβ Πλόντιβ ειδοποιήθηκαν πως θα περάσουν από ανιχνευτή ψεύδους μετά από την αναπάντεχη ήττα με 1-0 από την Μπότεφ Βράτσα το περασμένο Σάββατο!

Λίγο το γεγονός ότι τα σκάνδαλα με στημένους αγώνες είναι συχνό φαινόμενο στη γειτονική χώρα (η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βουλγαρίας ανακοίνωσε πρόσφατα πως ξεκινάει έρευνα για τέσσερα "ύποπτα" ματς της φετινής σεζόν), λίγο το ότι η ...Μπράτσα μετρούσε μόνο ήττες μέχρι το περασμένο Σάββατο στα 5 ματς που είχε δώσει, έκαναν τον πρόεδρο της Πλόντιβ να καταφύγει σε αυτό το... ακραίο μέσο.

"Δεν υπάρχει κάποιο ματς που μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα χάσεις, αλλά αυτή η ήττα είναι πολύ παράξενη.

Θεωρώ το fair play μία πολύ σημαντική αρχή και έτσι αποφάσισα να περάσουν όλοι οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ από ανιχνευτή ψεύδους", δήλωσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βέσελιν Μαρέσκι.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως και η Λοκομοτίβ μόνο καλά δεν τα πηγαίνει στο ξεκίνημα της σεζόν, με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας του 2004 να έχει απολογισμό μόλις 7 βαθμούς μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές.
sport24
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ