2012-09-29 05:00:17
Φωτογραφία για Κουνήστε τον κ...λ σας και ψηφίστε Ομπάμα [Video]
Με μια ωμή παρότρυνση προς τους τεμπέληδες αμερικανούς ψηφοφόρους, το "κακό παιδί" του Χόλιγουντ Σάμιουελ Λ. Τζάκσον κάνει τη δική του εκστρατεία υπέρ του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ο ηθοποιός, πιστός υποστηρικτής του αμερικανού προέδρου, ανέβασε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται φορώντας ένα μπερέ να φωνάζει σε όλους: "Ξυπνήστε, που να πάρει!".

Στο βίντεο, διάρκειας τριάμισι λεπτών, το οποίο ξεκινάει σαν παραμύθι με αφηγητή τον Τζάκσον, ένα κοριτσάκι που κοιμάται στο κρεβάτι του ξυπνά τρομαγμένο όταν βλέπει ότι όλη η Αμερική ψηφίζει τον Ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρόμνεϊ.

Αποφασίζει τότε ότι πρέπει να κάνει κάτι, όσο είναι ακόμα καιρός.

Πηγαίνει στο σαλόνι, όπου βλέπει τους γονείς της απαθείς να παρακολουθούν τηλεόραση, ξαπλωμένοι στον καναπέ.

"Μαμά, μπαμπά, σύντομα έχουμε εκλογές" λέει η μικρή.

"Είμαστε κουρασμένοι τώρα αγάπη μου. Πήγαινε στο δωμάτιό σου", απαντάει ο πατέρας.


Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ως δια μαγείας ο Τζάκσον, λέγοντας: "Συγγνώμη φίλοι μου, αλλά δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Ένας εκατομμυριούχος που δεν τον αγγίζει κανείς μας κηρύσσει τον πόλεμο" και τους προτρέπει να "ξυπνήσουν", περιγράφοντας ένα εφιαλτικό σενάριο σε περίπτωση που εκλεγεί ο Ρόμνεϊ.

Το κοριτσάκι στη συνέχεια, πηγαίνει στο δωμάτιο του αδελφού του, τον οποίο και παροτρύνει να ενδιαφερθεί για τις εκλογές.

"Όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι" σχολιάζει εκείνος. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ξανά ο ηθοποιός, ο οποίος διαφωνεί και παραθέτει τις διαφορές μεταξύ των δύο προεδρικών υποψηφίων.

Στη συνέχεια, το κοριτσάκι πηγαίνει στο δωμάτιο της μεγάλης του αδελφής και αφού της παίρνει τον υπολογιστή, στον οποίο εκείνη είναι προσηλωμένη, μαζί με τον ηθοποιό της λένε: "Ξεκούνα".

Μετά, πηγαίνει στη γιαγιά και τον παππού, οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν "τρελίτσες" στο κρεβάτι, και τους υπενθυμίζει το πρόγραμμα ασφάλισης Medicare, το οποίο προτίθεται να καταργήσει ο Ρόμνεϊ.

Στην τελευταία σκηνή του βίντεο, το κοριτσάκι αφού έχει κάνει τόσο κόπο να "ξυπνήσει" την οικογένειά του για τις εκλογές, ανοίγει το παράθυρο του δωματίου του και φωνάζει σε όλους: "Ξυπνήστε, που να πάρει!"
nooz
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ