2012-10-02 00:23:33
Φωτογραφία για Δικαιωμένος που δεν έφυγα...
Καλεσμένος στην Δευτεριάτικη εκπομπή του συνδρομιτικού καναλιού ο Στέφανος Αθανασιάδης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις τηλεθεατών. Ανάμεσα στα άλλα δήλωσε δικαιωμένος που δεν έφυγε στο εξωτερικό αν και υπήρξαν προτάσεις και δήλωσε ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ. Επίσης επισήμανε πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όλες οι ατάκες του Στέφανου:

Για την έφεση στο σκοράρισμα:"Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα το να σκοράρω αλλά και η βοήθεια των συμπαικτών μου τους οποίους και ευχαριστώ"

Για το χθεσινό γκολ που πέτυχε: "Πραγματικά ήταν πολύ ωραίο το χθεσινό γκολ μου"

Για το αν θα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό:"Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται το εξωτερικό, αλλά προτεραιότητά μου είναι να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ ως το 2015".

Για το πώς αισθάνεται για τον ΠΑΟΚ: "Είμαι οπαδός αυτής της ομάδας. Δεν αποκλείω να ξαναβρεθώ στην κερκίδα για να δω μαζί με φίλους του ΠΑΟΚ παιχνίδι της ομάδας".


Για τον Δώνη: "Από την αρχή της προετοιμασίας ξέραμε ότι έχει έρθει νέος προπονητής, που θέλει να εφαρμόσει νέο τρόπο παιχνιδιού. Αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι ως σύνολο. Ήδη έχουμε αρχίσει και το πετυχαίνουμε".

Για το ότι ο κόσμος δεν ερχόταν στην Τούμπα φέτος: "Ο κόσμος επηρεάστηκε από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ και την κακή εμφάνιση με τον Ατρόμητο. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές και στο χέρι μας είναι να βελτιώνουμε τις εμφανίσεις μας".

Για το ματς με τον Άρη: "Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να μας εκνευρίσει. Δεν έπρεπε να γίνουν όσα διαδραματίστηκαν στο τέλος. Δεν έπρεπε να φερθούμε μ΄ αυτόν τον τρόπο στο τέλος του παιχνιδιού. Ήταν τσάμπα κόκκινες κάρτες. Δεν είδα τι γράφθηκε στο ταμπλό. Ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι μου. Σ΄ ένα ΠΑΟΚ-Άρης γίνονται αυτά. Δεν θέλαμε να φθάσει εκεί το παιχνίδι. Για 85 είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Καταφέραμε στο τέλος να χάσουμε δύο παίκτες σημαντικούς για την ομάδα. Δεν θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο".

Για την παρουσία Σαββίδη: "Είμαστε χαρούμενοι που ο νέος πρόεδρος της ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο. Χαιρόμαστε που ο άνθρωπος αυτός στηρίζει την ομάδα 100%". Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει επίπεδο: "Σύντομα ο ΠΑΟΚ μπορεί ν΄ αρχίζει ένα πρωτάθλημα ως φαβορί. Αν ο κόσμος είναι δίπλα μας και είμαστε αυτοί που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και φέτος μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Αν κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και καταφέρουμε να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς εκτός έδρας, μακάρι στο τέλος του πρώτου γύρου να είμαστε σε τροχιά τίτλου".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά φέτος μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια".

Για την κατάντια της ΑΕΚ και του ΠΑΟ: "Μακάρι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να βγουν από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Είναι μεγάλες ομάδες και θα βρουν τον δρόμο τους".

Για το αν βρέθηκε κοντά σε ομάδα του εξωτερικού: "Υπήρχε ενδιαφέρον από ουκρανική ομάδα και μετά από σκέψη αποφάσισα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Νιώθω δικαιωμένος για την απόφασή μου".

Για τους νέους που έχει ο ΠΑΟΚ: "Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές και μάλιστα πολλούς που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα όταν αυτή το χρειαστεί. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά. Να καταλάβουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ".

Για το πώς νιώθει όταν σκοράρει στην Τούμπα: "Είναι μοναδικό συναίσθημα να μου δίνεται η ευκαιρία να πανηγυρίζω γκολ στην Τούμπα. Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε στην ομάδα".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Έχω στόχο από την αρχή της σεζόν να περάσω τα γκολ που σημείωσα πέρυσι".

Για την Εθνική ομάδα: "Δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή. Αυτός αποφασίζει για το ποιος αγωνίζεται. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι κοντά στην Εθνική".

Για τον Σαλπιγγίδη:"Ο Σαλπιγγίδης είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και τον περιμένουμε ξανά κοντά μας".

Για το που αφιερώνει το χθεσινό γκολ: "Αρκετά γκολ έχω αφιερώσει στην οικογένειά μου. Είναι μαζί μου από την αρχή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Και αυτό το γκολ το αφιερώνω σ΄ αυτούς, αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακριβή μου Ελλάδα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ακριβή" μου Ελλάδα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ