2012-10-04 13:57:37
Φωτογραφία για Ξέρετε ρε άχρηστοι τι πάει να πει να είσαι 6 μήνες απλήρωτος;
Έχουν ξεσηκωθεί όλοι από το πρωί γιατί οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά εισέβαλαν στο Πεντάφωνο -το κατά τα άλλα καλύτερα φυλασσόμενο χώρο στην Ελλάδα-.

Ναι κύριοι, οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι τουλάχιστον 6 μήνες και δεν μπορούν να ζήσουν ούτε τις οικογένειες τους. Τι νομίζετε ότι θα έκαναν;Που σας φαίνεται το παράξενο; Το μόνο "περίεργο" της υπόθεσης είναι τι κάνει η ηγεσία της χώρας για τον κατά τα άλλα ασφαλή χώρο του Πενταγώνου, όπου εκεί οργανώνετε η άμυνα και η επίθεση μιας χώρας, και μπορούν ένα μικρό σχετικά πλήθος ανθρώπων να εισέλθει τόσο εύκολα.

Μάλλον κάποιοι θα πρέπει να κλιθούν να δώσουν άμεσα εξηγήσεις και να αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες Τώρα στο ζουμί της υπόθεσης...Οι άνθρωποι έχουν φτάσει πια στο αμήν και φυσικά όταν τίθεται θέμα επιβίωσης ο καθένας θα κάνει τα πάντα για να τα βγάλει πέρα -ότι και να σημαίνει αυτό-. Έτσι λοιπόν όταν πήραν χαμπάρι ότι οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν στον εσωτερικό χώρο του Πενταγώνου έστειλαν με αρκετή καθυστέρηση μερικές διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες έκαναν την δουλειά που ξέρουν τόσο καλά. Ξύλο, δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και φυσικά συνελήφθησαν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο προαύλιο και μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ.


Παράλληλα, τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερις εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι φτάνοντας στην πύλη σήκωσαν τα ρολά ανενόχλητοι και έφτασαν μέχρι την είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Μετά λοιπόν η ηγεσία του υπουργείου θεώρησε σκόπιμο να στείλει στο πόδι της τον αρχηγό του στρατεύματος για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους. Χρησιμοποίησαν δηλαδή τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Κωσταράκο, ως απεσταλμένο τους. Φυσικά οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι άρχισαν να γιουχάρουν τον αρχηγό του στρατού. (Σιγά μην το γλίτωνε)

 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ρώτησε τους διαδηλωτές γιατί έσπασαν την πόρτα κι εκείνοι απάντησαν με γιούχα. Οταν τους είπε ότι καταλαβαίνει την κατάστασή τους έλαβε την απάντηση από το πλήθος: Αρχ... καταλαβαίνεις.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως δεν είναι δυνατόν να ζήσουν τις οικογένειες τους όταν τους ζητούν να εργάζονται μία ημέρα την εβδομάδα.

Βίντεο και φωτογραφίες από newsit.gr και newsbeast.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ