2012-10-04 15:12:22
Φωτογραφία για Με χορούς και με τραγούδια τα κορίτσια του οίκου ανοχής Σούλα..έκαναν την παρουσίαση της ποδοσφαιρικής φανέλας του Βουκεφάλα Λάρισας..(Φώτο)
Ο Βουκεφάλας παρουσίασε τη νέα του φανέλα όπου διαφημίζεται ο οίκος ανοχής «Σούλα» και τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί φωτογραφήθηκαν με τις εμφανίσεις του συλλόγου της Λάρισας. Η πρωτοποριακή διαφήμιση στη φανέλα του Βουκεφάλα προκάλεσε εντύπωση και στην παρουσίαση της ήταν ακόμα πιο... εντυπωσιακή.

 Τα κορίτσια του «Οίκου Εποχής Σούλα» παρουσίασαν τις φανέλας, όπως θα δείτε και στις φωτό του sportlarissa και του athleticlarissa! Το παρών έδωσε και η ιδιοκτήτρια του οίκου δίνοντας τις ευχές της για καλή επιτυχία στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Βουκεφάλα, κύριος Γιάννης Μπατζιόλας ευχαρίστησε την κυρία Σούλα, για την θέλησή της να βοηθήσει την ομάδα σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς και τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός πως η είδηση έχει πάρει πλέον διεθνή δημοσιότητα, με μέσα από χώρες όπως η Ρωσία και η Αγγλία να στέκονται στο γεγονός, πως μια ποδοσφαιρική ομάδα από την Λάρισα δέχτηκε χορηγία από οίκο ανοχής.................................................................
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ