2012-10-05 04:23:02
Φωτογραφία για Έχω συνευρεθεί ερωτικά με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα...
Μετά από απουσία οκτώ ετών ο Βαλάντης επέστρεψε στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας. Ο τραγουδιστής μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για το διαζύγιό του, τις αποτυχημένες σχέσεις του αλλά και τη χρήση ναρκωτικών που έκανε επί ενάμισι χρόνο.

«Δεν θα τραγουδάω 45 και 50 ετών. Θέλω να σταματήσω όταν πρέπει. Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν – όποιοι και να είναι. Ούτε τον Γιάννη Πάριο δεν θα έβλεπα πια! (...) Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής από τον Πάριο αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει και η εικόνα και το όλο πακέτο.»

«Είμαστε σε διάσταση με τη σύζυγό μου. Δεν χωρίσαμε ακόμα. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. (...) Σήμερα ζει μαζί μου ο γιος μου που αποκτήσαμε με την Έλενα Γκρέκου. Είναι οκτώμισι ετών και έχω ρίξει όλο το βάρος μου σε αυτόν. (...) Μου αρέσει που κοιμάμαι και ξυπνάω με τον γιο μου. Προσπαθώ να τα κάνω όλα καλά, είμαι μαμά και μπαμπάς μαζί.»

«Έχω συνευρεθεί ερωτικά με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα...Έγινε μια φορά. (...)Έχω δοκιμάσει και ναρκωτικά. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη μαστούρα είναι να είσαι νηφάλιος. Όταν τα βρεις με τον εαυτό σου και ξέρεις τι γίνεται στη ζωή σου, δεν έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά...»
real
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ