2012-10-05 15:53:08
Φωτογραφία για Να σκοράρω και με ψαλίδι
Ο Αθανασιάδης όπως και ο Λόρενς πήρε το δεύτερο του βραβείο την φετινή σεζόν και αυτή τη φορά για το υπέροχο γκολ κόντρα στον Άρη. Πλέον στόχος του είναι ένα γκολ με...ψαλίδι: «Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει με 'ψαλιδάκι', ελπίζω να βάλω και με 'ψαλιδάκι'. Έχω δηλώσει ότι θέλω να ξεπεράσω τον αριθμό των περσινών γκολ μακάρι να έρθουν κι άλλα γκολ».

Για την βράβευση:«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου χάρισε ένα ακόμα βραβείο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχω πετύχει. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως με τον Άρη θα πάρουμε τους βαθμούς».

Για τις απουσίες ενόψει του αυριανού ματς:: «Κα σε άλλα παιχνίδια είχαμε απουσίες, όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Γκαρσία αλλά όποιο παιδί κληθεί να παίξει πιστεύω ότι θα ανταποκριθείς τις απαιτήσεις. Είμαστε πολύ καλά η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τον Άρη και ελπίζω να έρθει η νίκη».

Για το ότι παίκτες του ΠΑΟΚ παίρνουν βραβεία:: «Σημαίνει ότι δουλεύουμε σκληρά και γι' αυτό ο κόσμος μας ανταμείβει με βραβεία».

Για το γεγονός ότι βάζει γκολ με μία επαφή αλλά χάνει αρκετά τετ α τετ: «Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο με μία επαφή. Δουλεύουμε και στα τετ α τετ στην προπόνηση και θα παρουσιαστώ και σε εκείνο τον τομέα πανέτοιμος».
 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λίστα λίστα, είσαι εδώ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λίστα λίστα, είσαι εδώ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ