2023-03-28 08:40:04
Φωτογραφία για Ψαλίδι στις αμοιβές των αστέρων στην TV...
 

Προβληματισμός επικρατεί στα κανάλια για την εκτόξευση των αμοιβών των τηλεοπτικών “αστέρων” που έχουν κεντρικούς ρόλους σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και των ηθοποιών σε σειρές μυθοπλασίας.

Ο ανταγωνισμός των καναλιών και οι πολλές παραγωγές οδήγησαν στα ύψη τις αμοιβές των παρουσιαστών στις καθημερινές εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που η τηλεθέαση τους εξαρτάται κυρίως από τα πρόσωπα και δευτερευόντως από το περιεχόμενο τους.

 Οπως διαπιστώνεται, οι επενδύσεις και οι δαπάνες που πραγματοποίησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί σ' αυτές τις εκπομπές δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα – ούτε σε τηλεθέαση, ούτε σε διαφημιστικά έσοδα. Υπάρχουν λοιπόν σκέψεις για “συμμάζεμα” των δαπανών – αρχής γενομένης από τα συμβόλαια παρουσιαστών, ηθοποιών και άλλων συντελεστών.

Φαίνεται ότι στην επόμενη σεζόν οι μηνιαίες αμοιβές των 30.000 ευρώ που δίνονται τώρα, θα αποτελέσουν παρελθόν. Μειωμένες θα είναι και οι συνολικές δαπάνες για νέες σειρές μυθοπλασίας και για όσες συνεχιστούν στην επόμενη σεζόν.

Με δεδομένο ότι βασικός ¨παίκτης” σ' αυτή την αγορά είναι η ΕΡΤ, πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση της δημόσιας τηλεόρασης, όπου η διοίκηση υπό τον  Κ. Ζούλα θα προσπαθήσει να βελτιώσει τον ισολογισμό της εταιρείας.

Πηγή:sofokleousin

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ