2012-10-05 22:56:43
Φωτογραφία για «Ευλογία ο Θρύλος»
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για την εκδήλωση των Σέρβων που πέρασαν από τον Ελληνικό αθλητισμό, όπου και ανακυρήχθηκε Επίτιμος Δημότης Πειραιά. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για τους «ερυθρόλευκους» και την εμπειρία του από την Ελλάδα.

Αρχικά ο Ντούντα είπε για τα συναισθήματα του αναφορικά με την χώρα μας: «Ούτε φανταζόμουν πριν από 33 χρόνια, που 'χα τις πρώτες επαφές μου με τον Άρη, όχι ότι θα έφθανε αυτή η βραδιά, αλλά ούτε πως θα ζούσα όλα όσα έζησα. Το είπα και το μεσημέρι: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου».

Ο πρώην τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας δεν μπορούσε να μην μιλήσει για την μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε.

 Είναι πολύ καλό που η ομάδα κατάφερε να κρατήσει τον κορμό από πέρυσι. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει καλά και φέτος. Ο Θεός με ευλόγησε και με βοήθησε να κοουτσάρω δύο φορές αυτή την ομάδα και να κατακτήσω δύο φορές μαζί της την Α1 και την Ευρωλίγκα».

Τέλος ο πρωτεργάτης της περσινής ομάδας του Θρύλου απάντησε λακωνικά στην ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον πάγκο των Πειραιωτών με το αινιγματικό «Ποτέ δεν ξέρεις».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ