2012-10-06 12:17:48
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο
Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός της Ολιανένσε, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, φέρεται ως το νέο πρόσωπο στη λίστα της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, ο νεαρός Πορτογάλος τεχνικός ήταν το... κρυφό όνομα στην ατζέντα των ανθρώπων της Ένωσης για να καλύψει τη θέση που έχει μείνει "ορφανή" εδώ και περίπου μία εβδομάδα μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου, με τον 38άχρονο να είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και τις επαφές των δύο πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ρώτησαν μάλιστα και τον Φερνάντο Σάντος αναφορικά με τον Κονσεϊσάο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να μιλάει με καλά λόγια για τον συμπατριώτη του αλλά και να συμβουλεύει τον ίδιο να σκεφτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Ο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει διανύσει μία σπουδαία καριέρα ως παίκτης έχοντας φορέσει τις φανέλες των Ίντερ και Πάρμα και που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ προς το τέλος της καριέρας του (2008-2010), ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.


Τότε, ανέλαβε τα ηνία της Ολιανένσε την οποία οδήγησε στην κατάληψη της 8ης θέσης στο περσινό πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ φέτος το ξεκίνημά του δεν είναι καθόλου καλό, με την Ολιανένσε να είναι πρότελευταια με 4 βαθμούς μετά από 5 αγώνες και να έχει πολύ δύσκολη αποστολή το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την "Ευρωπαία" Μπράγκα του Ζοσέ Πεσέιρο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ