2012-10-06 16:09:27
Φωτογραφία για Μήπως παρακολουθούμε την συμφωνία για νέο μνημόνιο ή απλά μας κοροϊδεύουν;
Μα θα μας τρελάνουν τελείως; Έχουμε εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες που η κυβέρνηση βρήκε 7,5 δισ. περικοπών μας έχουν ζαλίσει. Τώρα για ακόμη μια φορά η τρόικα δεν δέχεται τουλάχιστον τα 2-2,5 δισ. περικοπών και ζητάει όλο το "πακετάκι" των μέτρων των 7,5 δισ. ευρώ να προέλθει αποκλειστικά από μείωση μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δαπανών και όχι από τα σχέδια εξοικονόμησης δαπανών στο δημόσιο που έχει προτείνει η κυβέρνηση.

Δηλαδή ξεκινήσαμε όλα καλά και ωραία πως βρήκαμε όλα τα μέτρα και δεν θα υπάρξει καμία οριζόντια περικοπή και έχουμε φτάσει ένα μήνα μετά να λέμε πως όλα τα μέτρα θα αφορούν οριζόντιες περικοπές γιατί το ζητάει η τρόικα και δεν δέχεται κανένα άλλο ισοδύναμο μέτρο.

Και εμείς κλασικά κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και περιμένουμε να τα περάσουν και μέσω Βουλής τα μέτρα και να μας ξεκάνουν μια και καλή. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί βραβεύουν τον Παπαδήμο για την "πολύπλευρη προσφορά" του. Αφού καταφέρνουν και περνάνε χωρίς καμία αντίδραση τα μέτρα, φυσικά και θα τους βραβεύσουν.


Και να μην πούμε καλύτερα για την ΝΔ και τον Σαμαρά οι οποίοι κάνουν ακριβώς αυτά που έκανε ο ΓΑΠ και τότε αντιδρούσαν και το έπαιζαν επαναστάτες Γιατί ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας, ο δήθεν επαναστάτης; Μια μας λέει ότι σχεδόν όλα έχουν κλείσει και μένουν μερικές λεπτομέρειες, άλλες φορές μας το παίζει δήθεν επαναστάτης και χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και τώρα μας λέει πως το κενό που υπάρχει στα μέτρα που ζητάει η τρόικα και σε αυτά που προσφέρει η κυβέρνηση είναι μεγάλο -αλλά προπάντων μην ανησυχείτε θα το καλύψουμε- θα πούμε το γνωστό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Δεν πειράζει Έλληνες, μην τρελαίνεστε  Αφού διαβάσατε αυτό το κείμενο, κλείστε τον υπολογιστή και πηγαίνετε κατευθείαν για ύπνο ή καλύτερα για μια περιποιημένη φραπεδιά. Ήταν απλά ένα κακό όνειρο, τίποτε άλλο.

Καληνύχτα σας...
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ