2012-10-06 20:49:09
Φωτογραφία για Φρίκη στην προκυμαία του Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια)
Καθημερινές εικόνες φόνου γυναίκας στην Τουρκία

Η ζωή στην χώρα δεν είναι όπως στα σίριαλ

Φρίκη σκόρπισε ο Αλή Εσκί, όταν μετά από πέντε μέρες βρήκε την αγνοούμενη σύζυγο του. Ο Εσκί πυροβόλησε στην προκυμαία την γυναίκα του και τραυμάτισε με τον υποκόπανο του όπλου άλλη γυναίκα που προσπάθησε να παρέμβει. Ο άντρας αυτός αργότερα έκανε ... απόπειρα αυτοκτονίας.

Από την Χουριέτ-tourkikanea: «Οι κάτοικοι του Τσανάκκαλε χτες γύρω στις 18.30 βίωσαν την φρίκη ενός άντρα που πυροβόλησε στην προκυμαία της πόλης. Ο Αλή Εσκί (38) κάτοικος του Έρεγλι του νομού Ζόγκουλντακ 5 μέρες πριν κατέφυγε στην αστυνομία και δήλωσε πως η γυναίκα του αγνοείται.

Ο Αλή Εσκί ακολούθησε τα ίχνη της και έμαθε πως βρίσκεται σε συγγενή της ονόματι Γκιουλσέν Κορκμάζ (60) και άρχισε να την κυνηγά. Βρήκε την σύζυγό του στην προκυμαία της πόλης μαζί με την Γκιουλσέν Κορκμάζ και την κόρη της Μπουκέτ Κορκμάζ (19). Αναφέρεται πως πήγε δίπλα στην γυναίκα του για να μιλήσουν. Αλλά ξέσπασε καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.


Ο καβγάς συνεχίστηκε και ο Αλή Εσκί έβγαλε από την μέση του το όπλο που είχε, και την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι. Ο δράστης χτύπησε με την λαβή του όπλου στο κεφάλι και την Γκιουλσέν Κορκμάζ που προσπάθησε να τον εμποδίσει. Ο Εσκί άναψε τσιγάρο πάνω από την βαριά τραυματισμένη σύζυγο του και πήρε κάποιους στο τηλέφωνο. Την φρίκη αυτή την είδαν όλοι όσοι ήταν στην προκυμαία. Αστυνομικοί που έφτασαν επιτόπου προσπάθησαν να τον πείσουν λέγοντας του «Άσε το όπλο να έρθουν το ασθενοφόρο και οι γιατροί».

Ο Εσκί μετά από 10 λεπτά που δεν πειθόταν, έβαλε το όπλο στο κεφάλι του και πυροβόλησε. Ο Αλή και η Χεντιγιέ Εσκί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κρατικό νοσοκομείο του Τσανάκκαλε. Η κατάσταση τους είναι βαριά και υποβλήθηκαν σε εγχείρηση. Δεν έζησαν όμως. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η Κορκμάζ που τραυματίστηκε στο κεφάλι από την λαβή.
  
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Ρώσοι δεν θα χάσουν χρόνο…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Ρώσοι δεν θα χάσουν χρόνο…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ