2012-10-06 21:06:02
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΙΑΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Την 4η ήττα σε οκτώ αγωνιστικές στη Ligue 1 γνώρισε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Μονπελιέ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από την Εβιάν.

Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις εντός συνόρων η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Μονπελιέ, η οποία ηττήθηκε στο «Μοσόν» με 3-2 από την Εβιάν με αποτέλεσμα να μείνει στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας με οκτώ μόλις πόντους μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Το ματς ξεκίνησε κακούς οιωνούς για τη Μονπελιέ. Στο 30' η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κελιφά, όμως αντέδρασε και σε διάστημα επτά λεπτών ανέτρεψε την κατάσταση. Στο 36΄, λοιπόν, ο χαφ, Εστράδα ισοφάρισε για να έρθει στο 42' ο Καμαρά να γράψει το 2-1. Σε ένα ακόμα ματς, όμως, η Μονπελιέ παρουσίασε τεράστια προβλήματα στα μετόπισθεν, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα να φθάσουν στη νίκη Στο 62' ο Κελιφά ξαναχτύπησε για να έρθει στο 89' ο ίδιος παίκτης με το τρίτο προσωπικό του γκολ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της Μονπελιέ: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Μποκαλί, Γιανκά-Μπιούα, Σταμπουλί, Εστράδα, Σαϊχί, Μπελχαντά, Καμαρά (82' Τινχάν), Αϊτ-Φανά (63' Καμπελά), Ερέρα (71' Σαρμπονιέ).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ