2012-10-06 21:57:34
Φωτογραφία για ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1 *VIDEO HIGHLIGHTS*
Ισόπαλοι με 1-1, αναδείχθηκαν ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Δημητρόπουλου.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Θανάση Παπάζογλου να σκοράρει εξ’ επαφής, αλλά ο ΠΑΟΚ, που είχε τον έλεγχο του αγώνα ισοφάρισε νωρίς, στο 18′ με σουτ του Φωτάκη.

Η φάση που θα συζητηθεί σημειώθηκε στο 40′, όταν ο διαιτητής Δημητρόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ σε πτώση του Κουτσιανικούλη και απέβαλλε τον Γλύκο. Ο Jacompo πέρασε κάτω από τα δοκάρια και απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Sisic, ενώ στη συνέχεια της φάσης απομάκρυνε και σουτ του Κουτσιανικούλη εξ επαφής.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και οι λιγοστές ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν στάθηκαν ικανές για να αλλάξει το σκορ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Vando του ΟΦΗ με δεύτερη κίτρινη κάρτα

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μονιάκης (53 Κουρδάκης’), Χαριτωνίδης, Σόουζα, Βάντο, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης (69 Ζορμπάς’), Κουτσιανικούλης (79′ Περογαμβράκης), Σίσιτς, Παπάζογλου

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Κουμάλο, Ιντζίδης,Λίνο(65′ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (44′ Χακόμπο), Σαλπιγγίδης (71′ Πέλκας), Αθανασιάδης.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ