2012-10-07 02:52:28
Φωτογραφία για «Στο βουλευτή δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο, καθώς του επιτρέπεται να κάνει σχεδόν ότι θέλει. Τι θα του πεις;»
Αυτή ήταν η απάντηση αστυνομικού στην ερώτηση γιατί οι βουλευτές κουβαλάνε και παίρνουν μέσα στην Βουλή το όπλο τους...Συγκεκριμένα ένας βουλευτής για αρκετό καιρό πηγαινοερχόταν στην Βουλή με το όπλο στην μέση σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Δεν τους πιάνει ρε παιδί μου αυτούς ο νόμος!

Στο βουλευτή δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο, καθώς του επιτρέπεται να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει. Τι θα του πεις; Που πας με το όπλο; Αυτό που κάναμε ήταν να το μεταφέρουμε στους ανωτέρους μας για να το χειριστούν εκείνοι» είπε ένας αστυνομικός για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Γιατί, με το περιβόητο βίντεο τι θα γίνει; Αυτό που τράβηξαν και το ανέβασε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της και που δείχνει τη φασαρία από ιδιωτική κάμερα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη, αν τη βιντεοσκόπηση έκανε βουλευτής τι θα πάθει; Απολύτως τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και με το όπλο..» συμπλήρωσε ο ίδιος αστυνομικός».

Και η αλήθεια είναι πως δεν δίνουμε το άδικο στον αστυνομικό. Και αυτός εντολές ακολουθεί και η δουλειά του ήταν σίγουρο πως θα κινδύνευε εάν έκανε την οποιαδήποτε κίνηση στον βουλευτή. Το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτόν και είναι αποκλειστικό λάθος των ανωτέρων...των πολύ ανωτέρων!
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ