2012-10-07 02:54:34
Φωτογραφία για Ετοιμοι για Πλατανιά Αγκάνθο και Πουλίδο
Ευχάριστα νέα για τον Μάκη Κατσαβάκη στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Πλατανιά, στην διάθεσή του οι Αγκάνθο και Πουλίδο.

Με τους ισπανούς Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Άρη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό (7/10) παιχνίδι με τον Πλατανιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι δύο ισπανοί ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και ο Μάκης Κατσαβάκης τους συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη. Λογικά θα βρίσκονται και στην ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού με την ομάδα των Χανίων.

Εκτός αποστολής όπως αναμενόταν έμεινε ο τραυματίας Τριανταφυλλάκος περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους, ο τιμωρημένος Γιαννιώτας που είδε την κόκκινη κάρτα την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

Μετά την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου οι 20 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Κατσαβάκης για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά είναι οι: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Αγγελούδης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Γιώρης και Τσουκάνης.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ