2012-10-07 07:37:44
Φωτογραφία για Σε… κώμα η ΑΕΚ, 1-1 με Κέρκυρα
Για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες έμεινε η ΑΕΚ η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κέρκυρα απογοητεύοντας ξανά τον κόσμο της. 

 Ένα ηλεκτροσόκ χρειαζόταν η ΑΕΚ μετά την ήττα της από τον Πανιώνιο με 1-0 πριν από μία εβδομάδα σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρέλο. 

Η φυγή του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο της Ένωσης δεν φάνηκε ικανό να βγάλει τους «κιτρινόμαυρους» από το… κώμα και στην καλύτερή της ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νίκη, δεν εμφανίστηκε αντάξια των προσδοκιών παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Κέρκυρα. 

Θέληση από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ υπήρχε, ωστόσο η διαφορά έγινε στο κατά πόσο μπορούσαν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν. Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Κέρκυρα που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, κατόρθωσε τουλάχιστον να φτάσει στην ισοφάριση και να σώσει τα… προσχήματα χωρίς να αποτελεί επιτυχία το τελικό 1-1.


Το μόνο σίγουρο, είναι πως για να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θα πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά, καθώς με αυτή την εικόνα δεν μπορεί να ελπίζει σε απολύτως τίποτα. Ο κόσμος για ακόμα μία φορά έκανε το καθήκον του. Βρέθηκε στο πλευρό των παικτών, ωστόσο όση υπομονή και αν δείξουν, δεν μπορούν να μην εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτός ο ιστορικός σύλλογος που δείχνει να μικραίνει εντός των τεσσάρων γραμμών. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους μετόχους και αυτούς που αναγκάζουν την ομάδα να παίζει με ποδοσφαιριστές που δεν συνδράμουν με το βάρος της φανέλας και την ιστορία του συλλόγου. Το παιχνίδι Το ξεκίνημα της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαδόπουλου ήταν αρκετά καλό και θα μπορούσε να είχε πάρει από νωρίς το προβάδισμα και να αλλάξει όλη η εικόνα της αναμέτρησης. Στο 14’ ο Λαγός έκανε το 1-2 με τον Παπαδημητρίου με το σουτ του πρώτου να καταλήγει λίγο άουτ. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη όταν ο Κοντοές στο 17’ βρήκε τον Κατίδη ο οποίος έκανε την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Και κάπου εκεί, ήρθε το black out για τους «κιτρινόμαυρους». Η Κέρκυρα στην πρώτη της ευκαιρία στην αναμέτρηση, προηγήθηκε στο 31’ με κεφαλιά του Βενέτη. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε ίχνος αντίδρασης από την Ένωση, η οποία μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου απλά παρακολουθούσε τους Φαίακες να απομακρύνουν την μπάλα μακριά. Φυσικό επόμενο της εικόνας της, ήταν να αρχίσουν και οι αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας που δεν άντεξαν να παρακολουθούν αυτό το θέαμα στο ΟΑΚΑ. Στο ημίχρονο, ο Μανώλης Παπαδόπουλος διόρθωσε το βασικό λάθος που γίνεται στα παιχνίδια της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή οπισθοχώρησε τον Γιάγκο στο κέντρο της άμυνας της ομάδας περνώντας εντός τον Κορδέρο που άλλαξε και την εικόνα του παιχνιδιού. Προς απογοήτευση των φίλων του συλλόγου, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρέμεινε μέσα ο προκλητικά αδιάφορος Φουρτάδο που δείχνει εκτός τόπου και χρόνου στην ομάδα, καθώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν βοήθησε στο ελάχιστο την ομάδα. Αυτός που έδωσε τη λύση στους «κιτρινόμαυρους» ήταν ο Μιχάλης Παυλής. Ο Έλληνας επιθετικός, με το πάθος που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο παρέσυρε τους συμπαίκτες του και στο 74’ σε μία φάση όπου υπάρχει υποψία φάουλ του Φουρτάδο στον Αναστασόπουλο προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 1-1 για το τελικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια ευκαιρία για την ΑΕΚ που δεν μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Το ζητούμενο αρχικά, είναι να βρει έναν κανονικό προπονητή και να προσπαθήσει να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.
 onsports
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές της 06/10/2012
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές της 06/10/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ