2012-10-07 07:33:54
Φωτογραφία για «Λάθη με Κατσουράνη και Καραγκούνη»
Ο Κριστόφ Βαζέχα θεωρεί πως η διοίκηση έκανε λάθος που αρχικά δεν κράτησε τον Καραγκούνη και στη συνέχεια έδιωξε τον Κατσουράνη, ενώ ρίχνει ευθύνες στον Φερέιρα.

«Λάθος, πολύ μεγάλο λάθος έγινε με τους Κατσουράνη και Καραγκούνη... Δεν έπρεπε να τους διώξουν. Έγιναν δύο λανθασμένες κινήσεις. Δεν βλέπουν τους ξένους, οι οποίοι οφείλουν να δίνουν περισσότερα στην ομάδα. Όταν έρχεται ένας ξένος πρέπει να δίνει το κάτι παραπάνω. Κι εμείς τι κάναμε; Διώξαμε τα δικά μας παιδιά...», είπε αρχικά στην εφημερίδα Real Sports ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού για το θέμα με τον Κατσουράνη και συνέχισε:

«Οι κινήσεις που κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ο Κατσουράνης αλλά και ο Καραγκούνης είναι δύο έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες και μπορούσαν να βοηθήσουν. Τώρα που πλησιάζουν οι δύσκολες στιγμές, θέλω να δω σε ποιους παίκτες θα στηριχτεί η ομάδα. Ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει την μπάλα όταν αυτή θα ζυγίζει 200 κιλά».


Όσον αφορά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Πολωνός είπε: «Έχει ευθύνες, είναι ξεκάθαρο. Αυτοί οι παίκτες που έφερε δεν προσφέρουν τίποτα. Η ομάδα δεν τραβάει. Είναι ντροπή για την ιστορία του Παναθηναϊκού να έχει τέτοια πορεία στην Ελλάδα. Μερίδιο ευθύνης έχει και η διοίκηση. Δεν μπορείς να δίνεις τόση ελευθερία σε προπονητή. Κάποια στιγμή τα όρια τελειώνουν. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να τον έχει η διοίκηση. Ο Φερέιρα έχει τώρα το μεγάλο πρόβλημα στα αποδυτήρια και είναι δικό του θέμα πως θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Αλλά δύσκολα θα φτιάξει...

Δεν φοβάμαι να το πω κι ας με κράξουν. Θα πρέπει και ο προπονητής να πληρώνει τα λάθη του. Δηλαδή, αν η ομάδα δεν πάει καλά, να φεύγει χωρίς αποζημίωση. Να οριοθετούνται από την αρχή στόχοι κι αν δεν υλοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο διάστημα, να φεύγει χωρίς αποζημίωση. Όπως δικαιούται αυτός αποζημίωση, να έχει δικαώμα και η ομάδα να μην τον αποζημιώνει...».

Ενώ έκλεισε στέλνοντας ένα μήνυμα στον Αλαφούζο: «Δεν είναι ντροπή να πεις ότι έκανες λάθος και στη συνέχεια να το διορθώσεις. Όλοι κάνουμε λάθη. Ο Αλαφούζος θέλει τον χρόνο του, αρκεί να αναγνωρίζει τα λάθη του...».

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγόρι βρήκε... μαμούθ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγόρι βρήκε... μαμούθ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ