2012-10-10 23:05:19
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τραγωδία στη Κύπρο από πτώση γερανού - Νεκρή μια γυναίκα
Στιγμές πανικού έζησε ζεύγος Άγγλων ηλικιωμένων μόνιμων κάτοικων Κύπρου, στη Λάρνακα, όταν διερχόμενοι με το αυτοκίνητο τους στον πεζόδρομο Φοινικούδων, γύρω στις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης, είδαν γερανό που βρισκόταν στην περιοχή, να πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο τους και να το... καταπλακώνει κυριολεκτικά. Κατά τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματα της. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι οι δύο ηλικιωμένοι γλίτωσαν από θαύμα. Μέχρι και τις 22.00 η Πυροσβεστική Υπηρεσία προσπαθούσε να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος αφού αρχικά απεγκλώβισαν τη συνοδηγό.  Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, έκαναν τον γερανό να στριφογυρίζει. Στη συνέχεια, ο γερανός δεν άντεξε τον ανεμοστρόβιλο που πέρασε από την περιοχή, και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει δύο αυτοκίνητα και να προκαλέσει ζημιές σε δύο άλλα. O γερανός βρισκόταν στην περιοχή για τις εργασίες σε ανεγειρόμενο κτίριο στη Λεωφόρο Αθηνών.


Η Αστυνομία Λάρνακας, έλαβε την πληροφόρηση γύρω στις 8.35 και αμέσως δυνάμεις τις πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για απεγκλωβισμό των δύο ηλικιωμένων που παγιδεύτηκαν στο όχημα τους.

Έχασε τη μάχη κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο

H άτυχη ηλικιωμένη, ενώ μεταφερόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Γύρω στις 22.00 η πυροσβεστική κατάφερα να απεγκλωβίσει και τον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ζεύγος Άγγλων.

Μιλώντας στο τοπικό διαδικτυακό site SigmaLive, η Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λίζα Κεμιζτή, έκανε λόγο για εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση της Υπηρεσίας.

«Χρειάστηκε άλλος γερανός για να μετακινηθεί ο γερανός που κατέπεσε. Επιστρατεύθηκαν συνολικά 8 άτομα ενώ την όλη επιχείρηση συντόνιζε ο ίδιος ο Αναπληρωτής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγγολας», είπε. Εξήγησε επίσης ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, πρώτα έγιναν προσπάθειες για απεγκλωβισμό της γυναίκας, ενώ μεσολάβησαν 40 περίπου λεπτά για τον απεγκλωβισμό του άντρα. Συνολικά τέσσερα οχήματα υπέστησαν ζημιές.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ