2012-10-24 16:04:03
Φωτογραφία για Σωματεία εργαζομένων δήμου Πατρέων
από το Γραφείο Τύπου

Ο αγώνας των εργαζομένων του Δήμου με την συμπαράσταση- συμπαράταξη των φορέων και του λαού της πόλης, με την αγωνιστική ματαίωση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, απονομιμοποίησε πλήρως την πολιτική της ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και κατ΄ επέκταση την ιδιωτικοποίηση συνολικά της Καθαριότητας και όλων των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, όπως απαιτεί η πολιτική της συγκυβέρνησης – τρόικας με τις οδηγίες της Ε.Ε.

Όμως η δημοτική αρχή επιμένει στις δεσμεύσεις της.

Σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 27/10 στις 10 το πρωί εισάγει ξανά το θέμα με τίτλο αυτή τη φορά …« Υλοποίηση ή μη του σχεδιασμού που επιβάλει τη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων με ΣΔΙΤ »

Προσπαθεί να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ την πολιτική της, αυτή που ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης.


Προσπαθεί να φτιάξει νέες συμμαχίες με τους βουλευτές, τις πολιτικές δυνάμεις και τις παρατάξεις της συγκυβέρνησης – τρόικας.

Προσπαθεί να βρεί νέους συμμάχους για να τσακίσει τον αγώνα των εργαζομένων, ώστε εύκολα να παραδώσει το «χρυσάφι», σκουπίδια – νερό – κοινωνικές υπηρεσίες, στους φίλους του Φούχτελ, χαρατσώνοντας το λαό της πόλης με τον πολλαπλασιασμό των Δημοτικών Τελών.

Όμως τα σχέδιά της δεν θα περάσουν.

Οι εργαζόμενοι δεν θα είναι μόνοι τους.

Δίπλα τους και πρωταγωνιστές και σ΄αυτή τη μάχη θα ΄ναι οι φορείς και ο λαός της πόλης, για να απαιτήσουν πάλι Δημόσιο χαρακτήρα στην ανακύκλωση, αποκομιδή και διαχείριση των σκουπιδιών σύμφωνα με την επιστήμη και τεχνική, προς όφελος του λαού αλλά και του περιβάλλοντος.

Καλούμε όλους τους φορείς , τις πολιτικές δυνάμεις, κάθε δημοκρατικό άνθρωπο της πόλης το Σάββατο στις 10 το πρωί μπροστά στην πύλη του Λαδόπουλου ώστε σε ενιαίο Μέτωπο να ματαιώσουμε το έγκλημα που προωθεί η δημοτική αρχή με τους νέους συμμάχους της.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ