2012-10-26 09:09:08
Φωτογραφία για Ανανεώνει ο Τοροσίδης
Την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό φέρεται να εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά τη νίκη επί της Μονπελιέ Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η συνάντηση του «Τόρο» με τη διοίκηση, ενώ σειρά παίρνουν οι Χοσέ Χολέμπας και Ράφικ Τζεμπούρ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Η συνάντηση των δύο πλευρών αποφασίστηκε να γίνει μετά την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ και σύμφωνα με τη «SportDay», ο «Τόρο» φέρεται θετικός στο να συνεχίσει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, λέγοντας σε πηγαδάκι πως: «Θα πάω για να μιλήσουμε με την προοπτική να ανανεώσω».

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει το θέμα του Τοροσίδη το συντομότερο δυνατό, από τη στιγμή που ο «Τόρο» μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από την Ιταλία. Αν όμως η πρόταση των «ερυθρολεύκων» είναι στα 800.000 ευρώ ετησίως, τότε αναμένεται να υπάρξει συμφωνία και ο Έλληνας μπακ να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Πειραιώτες.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ