2012-10-28 15:39:05
Φωτογραφία για Κρήτη: Αποδοκιμασίες για τους ελάχιστους επισήμους
Η βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ , Μ. Διακάκη έσπευσε να ζητήσει από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο, να επιτραπεί η πρόσβαση στην Πλατεία στους πολίτες κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό. Στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη , από πολιτικά πρόσωπα παραβρέθηκαν μόνο ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης, εκπροσωπώντας στη κυβέρνηση και η Μαρία Λυράκη , εκ μέρους της Ν.Ε Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ .

Σημειώνεται ότι ο κ. Δεικτάκης έγινε δέκτης αποδοκιμασιών κατά την άφιξη του νωρίτερα στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης

Ένταση σημειώθηκε έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν ομάδα από τους Πολίτες κατά του Χρέους επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό , προκειμένου να περάσει στην Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστους Στρατιώτη.

Ένα πλακάτ που κράτησε πολίτης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων , στο οποίο ανέγραφε "Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας", και τους μαθητές του Λυκείου Ν. Αλικαρνασσού να υψώνουν τη γροθιά τους , την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επίσημους, δίνουν το στίγμα του κλίματος που επικρατεί , λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η παρέλαση και στο κέντρο του Ηρακλείου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη σημερινή Εθνική επέτειο .


Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν μόνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, ενώ κανένας από τους μαθητές που παρέλασαν δεν γύρισε το κεφάλι στην πλευρά της εξέδρας.

O κόσμος είναι πολύ λιγότερος από άλλες χρονιές.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ