2012-10-28 20:57:40
Φωτογραφία για Κίνημα 2 εκατομμυρίων ανθρώπων o Άρης!
Ο Αντώνης Ασημακόπουλος για ακόμη μία φορά ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ. Μετά το τέλος του πρώτου νικηφόρου αγώνα στο πρωτάθλημα έκανε δηλώσεις στις οποίες εκθείασε για ακόμη μία φορά τον λαό του ΑΡΗ.

Πως είδες το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό;

«Η νίκη είναι νίκη. Πάντα είναι πολύ σημαντική. Αυτή είναι ο στόχος, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Μια νίκη είναι πάντα καλή. Σε βοηθάει και ψυχολογικά αλλά και ουσιαστικά. Ζεσταίνεται ο κόσμος, η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της και οπωσδήποτε δίνει κουράγιο για τη συνέχεια».

Πόσος χρόνος χρειάζεται η ομάδα για να αρχίσει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή;

«Είναι σα να ξεκινάμε σχεδόν από την αρχή. Όταν κερδίζεις τα παιχνίδια με τόσο δύσκολες συνθήκες, κερδίζεις και χρόνο για να δουλέψεις και να βελτιωθείς. Τώρα δουλεύουμε πάνω στην φιλοσοφία του νέου μας προπονητή, πάνω στα δικά του συστήματα και τον τρόπο παιχνιδιού».


Πως ήταν οι πρώτες προπονήσεις με το νέο προπονητή;

«Δεν προλάβαμε να τον γνωρίσουμε καλά. Στις τρεις πρώτες προπονήσεις που είχαμε μαζί του αυτό που πρόλαβε να κάνει είναι να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Δεν προλαβαίναμε να αλλάξουμ3ε πολλά πράγματα. Κυρίως προσπάθησε να μας βοηθήσει ψυχολογικά και να γνωριστούμε μέσα στο γήπεδο».

Είναι επιπρόσθετος στόχος, αυτής της ομάδας, να ζεστάνει τον κόσμο και να τον φέρει και πάλι στο γήπεδο;

«Εμείς ήρθαμε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα για να μπορέσουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο του ΑΡΗ. Είναι στολίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά κίνημα δύο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την επικράτεια. Απευθυνόμαστε σε ένα κίνημα και όχι απλά σε έναν λαό. Και θεωρώ ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζει κατά κόρων με Έλληνες, αλλά και η μοναδική ομάδα που παίζει με έξι παίκτες στα εντός έδρας παιχνίδια. Και αυτός θα είναι ο MVP είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Έχουμε αυτό το αβαντάζ. Έχουμε τον καλύτερο έκτο παίκτη. Άλλες ομάδες ούτε στα όνειρα τους δεν μπορούν να το δουν. Εμείς θα το βρίσκουμε, εβδομάδα παρά εβδομάδα».

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ - Πλατανιάς [1-0]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΕΚ - Πλατανιάς [1-0]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ