2012-10-28 22:36:15
Φωτογραφία για ''Τρελό'' διπλό της Γιουνάιντετ επί της Τσέλσι
Η ManUtd προηγήθηκε με 2-0 στο "Στάνφορντ Μπριτζ", αλλά χρειάστηκε να αποβληθούν δύο παίκτες της Τσέλσι και ένα γκολ οφ-σάιντ του "Τσιτσαρίτο" για να νικήσει με 3-2. 

Μετά την νίκη μέσα στο "Άνφιλντ", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ένα ακόμη σπουδαίο "διπλό" με... σκιές.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επικράτησε με 3-2 της Τσέλσι μέσα στο "Στάμφορντ" και την πλησίασε στην κορυφή στον έναν βαθμό (μαζί με την Σίτι).

Η ManUtd προηγήθηκε νωρίς με 2-0, αλλά χρειάστηκε να μείνει με 9 παίκτες η Τσέλσι και να βάλει από θέση οφ-σάιντ ο Χαβιέρ Ερνάντες για να νικήσει με 3-2.

Μόλις στο 4' με αυτογκόλ του Νταβίντ Λουίζ από σουτ του Φαν Πέρσι στο δοκάρι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι και ο Ολλανδός έκανε το 0-2 στο 12' από κοντά, μετά από μπαλιά του Βαλένσια.

Με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μάτα μείωσε η Τσέλσι στο 44' και ισοφάρισε με την κεφαλιά του Ραμίρες στο 53' από σέντρα του Οσκάρ.


Στο 63' αποβλήθηκε ο Ιβάνοβιτς με απευθείας κόκκινη για ανατροπή του Άσλεϊ Γιανγκ ως τελευταίος παίκτης, αν και ουσιαστιικά δεν υπήρξε ιδιαίτερη επαφή, καθώς προσπάθησε να τον αποφύγει.

Στο 68' o Τόρες έπεσε θεαματικά σε μαρκάρισμα από παίκτη της Γιουνάιντετ,αντίκρισε κίτρινη για θέατρο και όντας η 2η,πήρε την ''άγουσα'' για τα αποδυτήρια.

Με δύο παίκτες παραπάνω πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 3-2 στο 75' χάρη γκολ του Χαβιέρ Ερνάντες, όμως ο "Τσιτσαρίτο" ήταν οφ-σάιντ όταν σούταρε ο Ραφαέλ και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ