2012-10-29 10:39:30
Φωτογραφία για Η Mila Kunis είναι έγκυος;
29.10.2012 - 01.32

 

Μια ρομαντική Σαββατιάτικη βόλτα για το ζεύγος Mila Kunis και Ashton Kutcher, έδωσε τροφή στους παπαράτσι σχετικά με την κοιλίτσα της σέξι ηθοποιού και για τον γρίφο περί… εγκυμοσύνης της.

Ο 30χρονος Ashton και η 29χρονη Mila ζουν τον έρωτά τους μοιράζοντας κοινό σπίτι, μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό του πρωταγωνιστή της σειράς «Two And A Half Men» με την Demi Moore.

Στη φωτογραφία διακρίνεται η Mila Kunis φορώντας ένα τιραντάκι που θυμίζει λίγο τα ρούχα του Οβελίξ. Στο αριστερό της χέρι απολαμβάνει τον πρωινό καφέ σε «venti» μέγεθος, γεγονός που δείχνει ότι η σταρ του Χόλιγουντ δεν προσέχει και τόσο τον εαυτό της.

Η κοιλιά της πρωταγωνίστριας του «Black Swan» φαίνεται «στρογγυλή» και ελαφρώς φουσκωμένη, με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να οργιάζουν. Το ζευγάρι το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό ή τα junk food πάχυναν τη Μila; Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ εθεάθησαν στη Νέα Υόρκη να φιλιούνται μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ η Mila έχει εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν την επιθυμία της, να αποκτήσει ένα μωρό.
star
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ