2012-10-29 10:35:50
Φωτογραφία για Αχαΐα: Δύο Πατρινοί οι ένοπλοι ληστές της Alpha Bank στο Ρίον
Δύο νεαροί ο ένας με τόπο γέννησης την Πάτρα και ο δεύτερος, μόνιμος κάτοικος της περιοχής, ηλικίας 27 και 22 ετών, είναι οι δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Alpha Τράπεζα στην περιοχή του Ρίου Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τους δύο δράστες, από τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους που κατεγράφησαν από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος αφού, δεν φορούσαν κάποια κουκούλα, κράνος ή μαντήλι για να κρύψουν τα πρόσωπά τους, αλλά και από τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος που αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν.

Να υπενθυμίσουμε πως η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι, όταν τα δύο άτομα, χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο κατάστημα, κρατώντας ο ένας καλάσνικοφ και ο άλλος πιστόλι, τύπου μπερέτα και απείλησαν τους υπαλλήλους που βρίσκοντο εκείνη την ώρα μέσα.

Τελικά κατάφεραν και άρπαξαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό περίπου των 10.000 ευρώ. Μόλις βγήκαν από την Τράπεζα, επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο πράσινου χρώματος, το οποίο σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έφερε πατρινές πινακίδες.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ