2012-10-29 10:41:20
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «8Χ8» ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Το νικηφόρο σερί του θέλει να διευρύνει στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1), ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι να κάνουν το «8 στα 8» και να πετύχουν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη στο Μονπελιέ είναι στα ύψη και θα προσπαθήσουν από την αρχή να… καθαρίσουν τον αγώνα, ώστε να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τον 40ο τίτλο στην ιστορία τους.

«Ξεχνάμε το παιχνίδι με τη Μονπελιέ και αφοσιωνόμαστε σε αυτό που ακολουθεί και είναι με τον Αρη. Πρόκειται να είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος είναι σκληροτράχηλος. Μην ξεχνάτε πως πήρε καλό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα έχει καλή ψυχολογία. Γνωρίζετε βέβαια πως όλοι θέλουν να μας κερδίσουν», ήταν τα λόγια του Λεονάρντο Ζαρντίμ στους παίκτες του.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ προσανατολίζεται να δώσει «ανάσες» στον Φρανσουά Μοντέστο που έχει καταπονηθεί από τα συνεχή ματς. Συγκεκριμένα, ο 38χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα παίξουν Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας.


Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Σιόβας, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Μοντέστο. Δίπλα από τον διεθνή άσο θα είναι ο Μανιάτης και ο Μασάντο. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Γκρέκο, Αμπντούν και Μήτρογλου. Υπάρχει, όμως, η σκέψη ο Μασάντο να παίξει ως εξτρέμ και να αλλάζει πλευρές με τον Αμπντούν και ο Γκρέκο να είναι δίπλα στον Μανιάτη, αλλά έτσι ενδέχεται να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τάτος, Μοντέστο, Φέισα, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης και Ντιακιτέ. Στην Αθήνα έμειναν οι Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Παπαδόπουλος, όπως και οι Φετφατζίδης και Ζαραδούκας για λόγους τακτικής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Mila Kunis είναι έγκυος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Mila Kunis είναι έγκυος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ