2012-10-30 12:36:02
Φωτογραφία για ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΚΑΡΙΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο έχει πραγματοιήσει άσχημο ξεκίνημα σε ιταλικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ωστόσο η διοίκηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους της Ευρωλίγκας, δηλώνει τη στήριξή της στο πρόσωπο του προπονητή της, Σέρτζιο Σκαριόλο, την οποία εξέφρασε ο Λίβιο Πρόλι.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι με δηλώσεις του στη «gazzetta dellο sport» έσπευσε να δηλώσει τη στήριξή του στο άνθρωπο που ηγείται των τυχών της ιταλικής ομάδας, παρά το κακό ξεκίνημά της στο « Σπαγγέτι Σερκουί», αλλά και την Ευρωλίγκα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ρέτζιο Εμίλια, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφών.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την κακή νύχτα. Πιστεύω πως η ομάδα το έχει καταλάβει. Οι αποδοκιμασίες ήταν μία τιμωρία για εμάς και σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να ανακάμψουμε, είναι να παίξουμε καλύτερα. Το να βγούμε στην αγορά, ίσως, να είναι μία λύση. Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι ψυχολογικό», δήλωσε αρχικά ο Πρόλι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Ο Σκαριόλο θα είναι ο προπονητής μας για όλη τη σεζόν. Είναι εύκολο να κατηγορείς ένα πρόσωπο, όταν είναι να… βυθιστεί μία ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ