2012-10-30 15:47:05
Φωτογραφία για Κρητικός Δάγκας..Πρώτα χτύπησε άνανδρα τον 18χρόνο Μαυρία και μόλις ανακοίνωση ο ΠΑΟ ότι θα κάνει μήνυση πήρε τηλ την Παε και κλαιγόταν..ζητώντας συγνώμη.
Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα..καλύτερα.Ούτε την Κρήτη τίμησες,ούτε και τα παντελόνια που φοράς..Στοίχημα ότι αν έκανες το ίδιο πράγμα στο ίδιο παιδί...κάπου έξω στο δρόμο..

σίγουρα τώρα θα μάζευες τα δόντια σου..Δάγκα..ε Δάγκα.

Ο φίλαθλος του ΟΦΗ που χαστούκισε τον Χάρη Μαυρία πήρε τηλέφωνο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνοντας το ονοματεπώνυμό του, όμως, οι πράσινοι αναμένεται να ακολουθήσουν τη νομική οδό. Ο δράστης του περιστατικού με τον παίκτη του Παναθηναϊκού δεν συνελήφθη κατευθείαν όπως γίνεται στα προηγμένα πρωταθλήματα, αλλά συνέχισε απτόητος να κοιτάει τον αγώνα από την κερκίδα παρότι κατά τη διάρκεια του ματς χαστούκισε ποδοσφαιριστή. Ο δράστης, πάντως, ουσιαστικά «παραδόθηκε» σήμερα αφού είδε το πρόσωπο του στην τηλεόραση και τις εφημερίδες και μπορεί να φοβήθηκε. Ο εν λόγω φίλαθλος του ΟΦΗ πήρε τηλέφωνο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνοντας μετανιωμένος ενώ ζητούσε και συγνώμη. Πάντως, από το πράσινο στρατόπεδο είναι ανένδοτοι καθότι πρόκειται για ενέργεια καταδικαστέα και κατάπτυστη απέναντι σε παίκτη της ομάδας. Οπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ θα ακολουθηθεί η νομική οδός και εμμένουν στην μήνυση που έχουν καταθέσει εναντίον του.                                                                            
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ