2012-03-22 11:43:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης, με δόση χιούμορ, μιλά για το αγαπημένο του παραμύθι
Οι καλικάντζαροι αρχικά ήταν στοιχειακά πνεύματα της γης σαν τους νάνους-ξωτικά και ζούσαν μέσα στη γη, αργότερα εγκαταστάθηκαν σε Δημαρχιακά Περιφερειακά και... κοινοβουλευτικά μέγαρα και έκαναν ότι περνούσε και περνά από το χέρι τους για να δυσκολέψουν την ζωή των ανθρώπων και σε κάθε ευκαιρία να παίρνουν εκδίκηση από αυτούς γιατί ότι και αν τους έκαναν εκείνοι τους ξαναψηφίζουν.

Οι καλικάντζαροι ήταν και είναι αποκρουστικοί, μοχθηροί, μνησίκακοι, μνημονιακοί και τις περισσότερες φορές σκέτος μπελάς, οι καλικάντζαροι έχουν ελάχιστα χαρακτηριστικά θετικά που θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τα αρνητικά τους.

Λέγεται ότι ένα από τα θετικά τους είναι ότι συμπαθούν τα παιδιά και τους φέρνουν ακόμα και δώρα όταν είναι φρόνιμα, όμως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλοίωσης της αλήθειας απο τους μεγάλους, για να ενθαρρύνουν τα παιδιά να τους φέρονται καλά.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ δεν ασχολούνται με τα καλά παιδιά, είναι πολύ κακή επιρροή για τα άτακτα αφού ενθαρρύνουν τις σκανταλιές τους.

Αν και τα παιδιά μπορεί να διασκεδάζουν με την κακή αίσθηση του χιούμορ τους, οι καλικάντζαροι δεν γίνονται πιστοί τους σύμμαχοι, αφού οχι μόνο αφήνουν τα παιδιά να πληρώσουν για όλες τους τις αταξίες, αλλα φροντίζουν να θυμώνουν τόσο πολύ οι μεγάλοι που να τα τιμωρούν πολύ αυστηρά.

Ένας παραδοσιακός τρόπος απαλλαγής από έναν καλικάντζαρο είναι να μην τον ξανα ψηφίσεις

και σύντομα θα μετακομίσει!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ