2012-10-31 10:28:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 31χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος - Ψυχολογικά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία, μετά την τραγική είδηση για τη δεύτερη αυτοκτονία ενός νέου ανθρώπου μέσα σε 15 μόλις μέρες.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για 31χρονο πολιτικό μηχανικό, που κατοικούσε στην περιοχή του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια που οδήγησαν τον 31χρονο πολιτικό μηχανικό, γόνο γνωστής οικογενείας, να βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην περιοχή του Ρίου, τo βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ήταν ψυχολογικής φύσεως.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί εμβρόντητη τη νέα αυτή τραγωδία, μία μόλις εβδομάδα από τον θάνατο με τον ίδιο τρόπο – απαγχονισμό – της 15χρονης μαθήτριας στην περιοχή της Αγυιάς.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γονείς του, ιδίως ο πατέρας του, γνωστός μηχανικός, υπάλληλος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που ήταν ο πρώτος που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο από ένα δοκάρι στο υπόγειο. Ο αδελφός και η αδελφή του, που σπουδάζουν στο εξωτερικό, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Η κηδεία του νεαρού θα γίνει σήμερα στις 11.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ