2012-11-01 02:45:28
Φωτογραφία για Επικό Λιγκ Καπ Αγγλίας, 5-4 η Τσέλσι τη Μάντσεστερ! [video]
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση, η Τσέλσι επικράτησε 5-4 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ που είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.

Μεγάλος ήταν ο ντόρος για την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τα όσα προηγήθηκαν στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος, Εκεί, οι «μπλε» είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο οποίος κατηγορήθηκε και για ρατσιστική επίθεση.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, αναζητούσε ρεβάνς, και κατάφερε να την πάρει με επικό τρόπο, επικρατώντας 5-4 στην παράταση. Ο Γκγικς στο 22’ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους» για να έρθει η απάντηση με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταβίντ Λουίζ στο 31’.

Ο Ερνάντεζ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους για το πρωτάθλημα, σκόραρε ξανά στο 43΄δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο και πάλι οι «μπλε» αντέδρασαν γρήγορα ισοφαρίζοντας με τον Κέιχιλ στο 52’. Ο Νάνι στο 58’ έκανε το 3-2 δείχνοντας πως θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο ο Αζάρ στο 94’ ισοφάρισε σε 3-3 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.


Εκεί, οι γηπεδούχοι δεν θα έχαναν την ευκαιρία για ρεβάνς και πετυχαίνοντας δύο γκολ πήραν με εντυπωσιακό τρόπο τη ρεβάνς. Ο Στάριτζ στο 97' έκανε το 4-3 για να γίνει το 5-3 από τον Ραμίρες στο 116'. Το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκιγκς στο 120'.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μπερτράν, Ρομέου (71’ Όσκαρ), Μάτα, Μίκελ (46’ Ραμίρες) Μόουσες, Στάριτζ, Πιαζόν (55’ Αζάρ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Λίντενγκααρντ, Ράφαελ, Μπούτνερ (46’ Πάουελ), Γούτον, Κιν, Άντερσον (81’ Τάνικλιφ), Γκιγκς, Νάνι, Φλέτσερ, Ερνάντεζ, Γουέλμπεκ (99' Μακέντα).
onsports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ