2012-11-01 10:46:13
Φωτογραφία για ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ο... ΧΡΟΝΟΣ
Ο χρόνος έχει αρχίσει να γίνεται πιεστικός για τον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα της εύρεσης του αντικαταστάτη του Τζόι Ντόρσεϊ.

Μπορεί ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, να τόνισε πρόσφατα πως δεν υπάρχει βιασύνη, αφού θέλει να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά ο χρόνος τρέχει επικίνδυνα. Εξάλλου, στις 8 και τις 16 Νοεμβρίου οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να δώσουν δύο εκτός έδρας αγώνες στην Ευρωλίγκα, στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και στη Βιτόρια με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ, και φυσικά θέλουν να παραταχθούν πλήρεις.

Άλλωστε, πρόκειται για παιχνίδια που θεωρούνται «τελικοί» για τον Ολυμπιακό, αφού θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκρισή της στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με κενό στη ρακέτα του και κόντρα στην Τσεντεβίτα, την Παρασκευή (02/11) στο ΣΕΦ, αλλά αναμφίβολα η δυναμικότητά της δεν ανησυχεί το τεχνικό επιτελείο τόσο όσο η συνέχεια με τους Ιταλούς και τους Βάσκους, που είναι σαφώς πιο δυνατοί αντίπαλοι και θα παίζουν στην έδρα τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ