2012-11-01 11:34:05
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ το φωτογραφικό album από το γάμο του Justin Timberlake και της Jessica Biel
 

 

​Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel επιβεβαίωσαν αυτό που λένε όλοι, ότι δηλαδή αν δε θες τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους στην προσωπική σου ζωή, μπορείς να τις αποφύγεις.

Έτσι κατάφεραν να διοργανώσουν τον γάμο των ονείρων τους στο Borgo Egnazia Resort στη Νότια Ιταλία χωρίς να τους πάρει κανένας μυρωδιά.

Η Jessica εμφανίστηκε με ένα ροζ νυφικό του Giambattista Valli το οποίο συνδύασε με χρυσά και διαμαντένια κοσμήματα, ενώ η ανθοδέσμη της ήταν από χαμομήλι και άλλα βότανα.

Η τελετή έγινε υπό το φως εκατοντάδων κεριών, ενώ οι βέρες ήταν σχεδιασμένες από τα χεράκια τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους του, με τους καλεσμένους να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν, ενώ ο Justin έδινε ένα παθιασμένο φιλί στην αγαπημένη του.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι ήθελε ο γάμος τους να γίνει στην Ιταλία για να έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε διακοπές και γιατί λατρεύουν την ιταλική κουζίνα, ενώ μετά την τελετή οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν cocktails και γευστικά ορεκτικά.


Τη διακόσμηση είχε επιμεληθεί η επιστήθια φίλη του ζευγαριού Έστε Στάνλεϊ και ο αρχιτέκτονας Πίνο Μπρέσια, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη του φυσικού τοπίου.

Το μενού περιελάμβανε τέσσερα πιάτα με κρέας, αλλά και ψάρι, ενώ για γλυκό σερβιρίστηκε ένα affogato, που είναι καφές εσπρέσο με μια μπάλα παγωτό στρατσιατέλα.

Το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του επίσημο χορό υπό τους ήχους του τραγουδιού «A song for you» και αμέσως μετά όλοι σηκώθηκαν και χόρεψαν από επιτυχίες των ‘60s μέχρι hip hop.

 
perierga
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ