2012-11-01 12:49:12
Φωτογραφία για Έκαψαν το αυτοκίνητο μετά τη ληστεία στ' Ανωγεια οι δράστες - Οργώνει το Μυλοπόταμο η ΕΛΑΣ
Το αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται οτι χρησιμοποιήσαν οι δράστες για να διαφύγουν μετά την ληστεία των τριων ταχυδρόμων στα Ανώγεια φαίνεται ότι εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές σε περιοχή έξω από τα Ζωνιανά.

Οι δράστες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο και το εγκατέλειψαν ενώ εκτιμάται ότι έφυγαν απο την περιοχή με κάποιο άλλο όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση οι δραστες φαίνεται να γνώριζαν καλά την περιοχή ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για ντόπιους.

Απο την ώρα της ληστείας η περιοχή του Μυλοποτάμου είναι κυριολεκτικά αστυνομοκρατούμενη καθώς ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν ζώσει την περιοχή αναζητώντας τα ίχνη των δραστών και συλλέγοντας στοιχεία. 

Οι τρεις δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν με λεία τα χρήματα που προορίζονταν για τις πληρωμές συντάξεων τα οποία άρπαξαν από τρεις διανομείς του ταχυδρομείου στ' Ανώγεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ληστεία σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί όταν τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι μπλόκαραν με το αυτοκίνητό τους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ταχυδρόμοι που λίγο πριν είχαν βγει απο την Αγροτική τράπεζα. Δυο πο τους ληστές προτάσσοντας τα καλάσνικοφ που κρατούσαν άρπαξαν από τους διανομείς την τσάντα με τα χρήματα και έγιναν καπνός αφού επιβιβάστηκαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel σκούρου χρώματος.

 prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ