2012-11-02 00:30:05
Φωτογραφία για Τμήμα της Νέας Υόρκης θα μείνει για 10 μέρες χωρίς ρεύμα
Η εταιρεία Con Edison, αρμόδια για την ηλεκτροδότηση της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε σήμερα ότι τμήμα της πόλης θα παραμείνει... χωρίς ηλεκτρικό έως τις 11 Νοεμβρίου, ενώ ένα μεγάλο μέρος της θα έχει και πάλι ρεύμα το Σάββατο.

«Η τροφοδοσία των πελατών που εξυπηρετούνται από εναέριες γραμμές μεταφοράς ενέργειας θα έχει αποκατασταθεί έως τις 11 Νοεμβρίου, ενώ θα μπορούσε να πάρει και άλλη μια εβδομάδα για τους υπόλοιπους πελάτες», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας διευκρίνισε ότι ολόκληρο το νησί του Μανχάταν και ένα μέρος της περιοχής του Μπρούκλιν, τα οποία εξυπηρετούνται από υπόγειες γραμμές, θα έχουν και πάλι ηλεκτρικό ρεύμα έως το Σάββατο.

Εκατοντάδες άλλοι πελάτες (κατοικίες, κοινότητες ή επιχειρήσεις) της Con Edison της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης (περιοχές του Μπρόνξ, του Κουίνς, του Στέιτεν Άιλαντ κλπ ) που εξυπηρετούνται από τις εναέριες γραμμές θα ανακτήσουν το ηλεκτρικό ρεύμα σταδιακά έως τις 11 Νοεμβρίου στο μεγαλύτερο τους μέρος, ενώ θα χρειαστεί επιπλέον μια εβδομάδα, για ορισμένες περιπτώσεις, πρόσθεσε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ