2012-03-22 15:30:47
Φωτογραφία για Το νέο sedan μοντέλο της κορεατικής φίρμας Kia με την κωδική ονομασία «Κ9»
Η Kia αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου της sedan –το οποίο θα λανσαριστεί το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους στην αγορά της Κορέας. Πρόκειται για το μοντέλο με την κωδική ονομασία «ΚΗ», το οποίο στην Κορέα θα κυκλοφορήσει με το όνομα «Κ9» - ενώ για τις υπόλοιπες αγορές το όνομά του θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Το Κ9 είναι το πρώτο sedan αυτοκίνητο της Kia με κίνηση...στους πίσω τροχούς. Συνδυάζει τον καλύτερο σχεδιασμό με τις υψηλότερες οδηγικές επιδόσεις και τις δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας της Kia και θεωρείται ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ολοκαίνουρια μοντέλα του 2012.

Με το Κ9 συμπληρώνεται τη σειρά «Κ» των επιβατικών αυτοκινήτων στην εγχώρια αγορά της Kia, η οποία αποτελείται από τα αυτοκίνητα sedan με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς Κ5 (Optima) και Κ7 (Cadenza).

Το γράμμα «K» αντιπροσωπεύει όχι μόνο την Kia, αλλά αναφέρεται επίσης στην ελληνική λέξη «κράτος» (ισχυρός, κυριαρχία) και στην αγγλική λέξη «kinetic» (ενεργός, δυναμικός).


Σχεδιαστικά το ΚΗ χαρακτηρίζεται από μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές συνδυάζοντας εξελιγμένα και τεχνικά προηγμένα στοιχεία με τον υπάρχοντα δυναμικό σχεδιασμό της Kia δημιουργώντας ένα όχημα που πραγματικά ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Ο κος Soon-Nam Lee, Kia’s Director of the Overseas Marketing Group δήλωσε: «Το K9 είναι το πρώτο μας sedan αυτοκίνητο με κίνηση στους πίσω τροχούς που ενσωματώνει όλες τις βασικές αρχές μας, όπως τον σχεδιασμό, τις επιδόσεις και την υψηλή τεχνολογία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε ένα εντυπωσιακό μοντέλο. Θέτει ένα εντελώς νέο επίπεδο προτύπων και αξιών στην κατηγορία των μεγάλων sedan αυτοκινήτων, ενώ ο σχεδιασμός του θα είναι μια άλλη απόδειξη της δύναμης της μάρκας μας να εκπλήσσει τον κόσμο».
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ιδρυτής της Honda, Soichiro Honda
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ιδρυτής της Honda, Soichiro Honda
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ