2024-05-15 11:44:00
Φωτογραφία για Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης, μοντέλο και πρώην παίκτης του GNTM
To πρωί της Πέμπτης, 15 Μαΐου, έγινε γνωστό πως το νεαρό μοντέλο, Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε, στα 23 του χρόνια.

Το μοντέλο είχε συμμετάσχει στις οντισιόν του GNTM το 2020 χωρίς να προκριθεί, ενώ είχε κάνει μία εμφάνιση και στο τρέιλερ του Big Brother.

Μία φίλη του Eρμή Καραγιάννη, δήλωσε στο protothema.gr: «Ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου και έχω σοκαριστεί. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έβαλε τέλος στη ζωή του. Αυτοκτόνησε την Πέμπτη το βράδυ και την επόμενη μέρα, το μάθαμε από μια ανάρτηση στα social media μιας κοπέλας που τον γνώριζε. Δεν την πίστεψα καθόλου... Αργότερα έμαθα ότι είναι αλήθεια και το σοκ είναι μεγάλο. Ήταν ένα παιδί με όνειρα, περνούσε διάφορα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα όπως όλοι μας δηλαδή κάποιες μέρες τον έβλεπες θλιμμένο ενώ κάποιες άλλες χαρούμενο, συζητούσαμε, περνούσαμε ωραία αλλά ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε στο σημείο να αυτοκτονήσει. Δυστυχώς όμως αυτοκτόνησε στο σπίτι του και σκόρπισε θλίψη σε όλους μας».


Το «Ερμής» δεν ήταν το πραγματικό του όνομα. Όπως είχε αποκαλύψει στην οντισιόν του GNTM, ο 23χρονος είχε βαφτιστεί αρχικά Νικόλαος αλλά στα 17 του χρόνια, αποφάσισε να το αλλάξει σε «Ερμής». Καθώς μιλούσε τότε στους κριτές του ριάλιτι, είχε πει ότι η αναγνωρισιμότητα που θα του έδινε η τηλεόραση, ήταν σημαντική για την πορεία του στο μόντελινγκ. 

H στενή του φίλη, Ρένια Τσακίρη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη.

Όπως αποκάλυψε: «Έγινε όταν πέρασε ο Ολυμπιακός. Μια εβδομάδα πριν. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό. Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε. Έμενε με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος... ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε. Δεν δούλευε».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ