2012-11-03 18:47:39
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΚΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ *ΒΙΝΤΕΟ*
Χωρίς νίκη στη «Ράιν Νέκαρ Αρένα» έμεινε η Σάλκε, η οποία δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τη Χόφενχαϊμ.

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την Μπάγερν Μονάχου και να πιέσει τους Βαυαρούς έχασε η Σάλκε. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ηττήθηκε 3-2 από τη Χόφενχαϊμ εκτός έδρας παραμένοντας ωστόσο στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Βόλαντ στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Νόισταντερ να ισοφαρίζει στο 37’ με κεφαλιά. Στην επανάληψη υπήρξε ανάλογη εξέλιξη. Ο Φιρμίνο στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, για να έρθει ο Ούτσιντα να ισοφαρίσει στο 82’.

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από ένα βαθμό, ήρθε στο 91’ ο Σίπλοκ να δώσει τη σημαντική νίκη στη Χόφενχαϊμ που την απομάκρυνε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Βίζε, Μπεκ, Βέστεργκααρντ, Κόμπερ, Τζόνσον, Βίλιαμς, Ρούντι, Ουσάμι (62’ Γκρίφο), Βόλαντ (89’ Σίπλοκ), Ρομπέρτο Φιρμίνο, Χοσελού

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ούτσιντα, Χιέβεντες, Ματίπ (83’ Παπαδόπουλος), Φουκς, Τζόουνς (77΄ Μαρικά), Νόισταντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (65’ Ντράξλερ), Αφελάι, Χούντελααρ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ