2012-11-04 08:18:03
Φωτογραφία για Δωρεάν αναψυκτικά... τέλος στο ΠΑΣΟΚ!
Μετά το νερό που παρ΄ολίγον να τους κόψει η ΕΥΔΑΠ, τώρα στο ΠΑΣΟΚ δυστυχώς δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τις πορτοκαλάδες! Τέρμα.

Την επόμενη φορά θα πληρώνουν απο τη τσέπη τους οι βουλευτές αφού το ταμείο του κόμματος δεν αντέχει ούτε τα αναψυκτικά να… τους κεράσει.

Το περιστατικό συνέβη προχθές στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν στους βουλευτές το καφενείο του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στο πρώτο όροφο τους πήγε αναψυκτικά, καφέ ή τσάι. Το μικρό κόστος επιβάρυνε το ταμείο του ΠΑΣΟΚ αλλά όπως πληρορηθήκαμε, το ταμείο δεν αντέχει ούτε τις πορτοκαλάδες των βουλευτών να πληρώσει, αφού είναι άδειο.

Έτσι απο εδώ και πέρα οι 33 βουλευτές (φανταστείτε να ήταν περισσότεροι) θα πληρώνουν απο την τσέπη τους ότι παραγγείλουν γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σεντς!

Αν και ο διευθυντής του κτιρίου, Νίκος Σαλαγιάννης πέτυχε πρόσφατα μια πολύ γεναία μείωση στα ενοίκια του ΠΑΣΟΚ και έναν καλό διακανονισμό για όσα χρωστάει, παρ' όλα αυτά χρήματα δεν μπορούν να εξοικονομηθούν για να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι που έκλεισαν ένα χρόνο και κάτι ημέρες απλήρωτοι.

Ο δε ιδιοκτήτης του κτιρίου περιμένει τη κρατική δόση την τελευταία του Προϋπολογισμού που απομένει για το 2012 για να πάρει τα χρωστούμενα σε δόσεις και να τρέχουν τα καινούρια ενοίκια με τη χαμηλότερη έκπτωση που πέτυχαν οι αρμόδιοι του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: newpost
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ