2012-03-22 15:31:08
Φωτογραφία για Ναι στην οπλοφορία και την νόμιμη αυτοάμυνα
Ακούγοντας στο Mega τον Γ.Καρατζαφέρη(ΛΑΟΣ) το i-R θέλει να πάρει θέση:

ΝΑΙ όποιος κλέφτης, εγκληματίας κ.α. μπαίνει στο σπίτι μας ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

ΝΑΙ να δοθεί το δικαίωμα οπλοφορίας, με κρατική επιδότηση, σε κάθε έλληνα πολίτη που μπορεί να φέρει όπλο.

ΝΑΙ στις επιχειρήσεις-σκούπα των λαθρομεταναστών.

ΝΑΙ στην αλλαγή της νομοθεσίας για την ΕΛΑΣ σε σχέση με τους κανόνες εμπλοκής της σε επεισόδια με κακοποιούς.

Φυσικα, επειδή ΔΕΝ θέλουμε η Ελλάδα να γίνει Far West, ούτε η "αυτοδικία" να έχει το παραμικρό θύμα ή υπερβολή, ούτε τα όπλα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε άλλο πλην του συγκεκριμένου σκοπού ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ, αυτό που μπορεί να γίνει είναι Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ να επισύρει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ σε όποιον τα χρησιμοποιεί...λάθος. Ναι μεν, αλλά Οπως και οτι ΔΕΝ πρέπει η Ελλάδα να γίνει χώρα μισαλλόδοξη ή να επιτρέπει πογκρόμ βλακείας επειδή και μόνο κάποιος είναι "λαθρομετανάστης".


Με αλλα λόγια, απο την εποχή της πλήρους ασυδοσίας των δουλέμπορων και της βλακείας μας που βρισκόμαστε, να περάσουμε στην ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που καλοδέχεται τους νόμιμους ξένους μας και ο πολίτης ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο σπίτι ή το δρόμο. Και απο τη στιγμή που το κράτος σήμερα ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ να του τα προσφέρει, ΝΑΙ και οι πολίτες πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό. Κι όταν, με το καλό, έρθει εκείνη η ώρα που "όλα πάνε καλά", ας αφαιρεθούν απο όλους, όλα τα όπλα.

Δεν μπορεί οι εγκληματίες να είναι αρματωμένοι και να εγκληματούν, να ασελγούν, να βιάζουν, να τρομοκρατούν και οι πολίτες σαν...ποντίκια να τρέμουν και να τους κοιτάνε επειδή έχουμε ενα παντελώς διεφθαρμένο και ανικανο-ανύπαρκτο κράτος.

Είναι αυτό που λέμε: «Εαν θέλεις ειρήνη, να είσαι απολύτως προετοιμασμένος για πόλεμο...» I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ