2012-11-04 13:10:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΕ... ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΦΑΛΚΑΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το αήττητο της Ατλέτικο στο ισπανικό πρωτάθλημα σταμάτησε στο «Μεστάγια» και έτσι η Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη της με 3-1 κόντρα στη Θέλτα, είναι μόνη πρώτη και στο +3 από τους «ροχιμπλάνκος».

Οι «νυχτερίδες» έφτασαν στη νίκη με 2-0 και βρέθηκαν σε απόσταση… αναπνοής από την πρώτη εξάδα. Με την Ατλέτικο να ζητά και πέναλτι!

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα της Μαδρίτης, με τη Βαλένθια να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Ρομπέρτο Σολδάδο έκανε το 1-0 με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση στο 20’ και στις καθυστερήσεις (90'+5) ο Νέλσον Αέδο Βαλντές διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το ματς σημαδεύτηκε από τραυματισμό του Φαλκάο στο πρώτο μέρος από τις τάπες του παπουτσιού του Σολδάδο! Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός τραυματίστηκε στο κούτελο, αλλά συνέχισε κανονικά και έπαιξε σε όλο το ματς με κόκκινο επίδεσμο.

Αυτή η φάση συνέβη στα πρώτα λεπτά του ματς, πριν γίνει το 1-0 από τον Σολδάδο. Ο Φαλκάο βρέθηκε πεσμένος στην μεγάλη περιοχή, καθώς ο Ζοάο Περέιρα τον μάρκαρε αντικανονικά, κρατώντας τον. Φάση στην οποία η Ατλέτικο ζήτησε πέναλτι…
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ