2012-11-05 08:23:03
Φωτογραφία για Πατέρας και κόρη «ξάφριζαν» καταστήματα
Μαθήματα ανομίας και εγκληματικότητας παραδίδει ένας πατέρας από την Πτολεμαΐδα στην ανήλικη κόρη του, την οποία πήρε από το... χέρι και διέπραξαν παρέα κλοπές σε καταστήματα της πόλης.

Από τις κλοπές σε δύο καταστήματα εξασφάλισαν τσιγάρα, ποτά και φυσικά χρηματικό ποσό για τα τρέχοντα έξοδά τους. Προχτές το απόγευμα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ένας ημεδαπός 49 χρονών και η ανήλικη κόρη του 14 χρονών, οι οποίοι φέρονται ως δράστες κλοπών, σε δύο καταστήματα στην Πτολεμαΐδα, που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας.

Συγκεκριμένα, μετά από επισταμένη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες εισήλθαν σε κατάστημα παντοπωλείο, ενώ αυτό ήταν κλειστό, σπάζοντας το τζάμι της εισόδου και αφαίρεσαν 180 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, 4 φιάλες αλκοολούχων ποτών και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Επίσης προέκυψε ότι οι συλληφθέντες με τον ίδιο τρόπο, εισήλθαν σε κατάστημα οβελιστήριο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, προξενώντας παράλληλα ζημιές στο κατάστημα αξίας 100 ευρώ.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων από το παντοπωλείο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Ο 49χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η 14χρονη συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη, κατόπιν εντολής του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ