2012-03-22 17:26:31
Φωτογραφία για Μεγάλα σχέδια από Κυριακού και Κωστόπουλο για ισχυρή παρουσία και στο Διαδίκτυο
Φαίνεται πως τελικά επιβεβαιώνονται... οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό στο χώρο της show biz και όχι μόνο.

Το πρώτο βήμα έγινε με την ένταξη του Πέτρου Κωστόπουλου στο δυναμικό του Ομίλου Κυριακού, καταλαμβάνοντας τη θέση του Δ. Συμβούλου στα ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. Τώρα, φαίνεται ότι οι δυο αξιόλογοι άντρες ανοίγουν πανιά και στο χώρο του διαδικτύου, βάζοντας μάλιστα τον πήχη αρκετά ψηλά, αφού όπως μάθαμε από άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Πέτρου Κωστόπουλου, μοναδικός στόχος είναι η πρωτιά μέχρι το τέλος του χρόνου!

Η αρχή, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει με ένα lifestyle και ειδικότερα gossip site (παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον Πέτρο Κωστόπουλο). Θα ακολουθήσει σειρά από νέα sites τα οποία όπως προείπαμε θα έχουν σαν στόχο την πρωτιά μέχρι το τέλος του έτους και άρα διεκδίκηση σημαντικού μεριδίου της διαφημιστικής πίτας και στο χώρο του διαδικτύου... βασική προϋπόθεση βέβαια είναι τα νούμερα Πέτρο και Θοδωρή!

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο τους επιχειρηματικό εγχείρημα και τους καλώς ορίζουμε στον ιντερνετικό μας κόσμο, αφού όπως είπαμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, κάθε προσπάθεια που συντείνει στη διεύρυνση του ιντερνετικού κοινού είναι όχι απλά αποδεκτή αλλά καλοδεχούμενη!

Καλή αρχή λοιπόν!
mediagate.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα πατέντα από τη Nokia
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα πατέντα από τη Nokia
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ