2012-03-22 20:18:02
Φωτογραφία για «Έλληνες, μόνη σας λύση η Τουρκία»!
Το μεγάλο παζάρι που ονειρεύονται οι Τούρκοι στην Ελλάδα δείχνουν οι σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν. Σύμφωνα με τον τούρκο αντιπρόεδρο η «μοναδική φόρμουλα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας περνά από την αύξηση των εμπορικών συναλλαγών και των επενδύσεων με την Τουρκία». Ο Μπαμπατζάν, ο οποίος συγκρίνει τη χώρα μας με τη Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Αλβανία αναφέρει επίσης:

«Η Ελλάδα δεν είναι μια εύκολη χώρα για τον επιχειρηματικό κόσμο. Για αυτό θα ήταν καλύτερα, οι Τούρκοι επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται κυρίως για έτοιμες εγκαταστάσεις και εταιρείες που λειτουργούν….. Έχω την πεποίθηση πως είναι σημαντικό να επενδύουν οι Τούρκοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Επενδύσεις μπορεί να γίνουν σε διάφορους τομείς αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα όπου μπορείτε να έχετε εύκολα επιχειρηματικές δραστηριότητες. Για αυτό θα ήταν ωφέλιμη η εξαγορά έτοιμων εγκαταστάσεων και εταιρειών που λειτουργούν. Διότι είναι πολύ χρονοβόρα η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων και ίδρυση νέων εταιρειών».


Σχετικά με τις επενδύσεις, ο Αλί Μπαμπατζάν απάντησε:

«Στα βόρεια της Ελλάδας υπάρχουν η Ρουμανία και Βουλγαρία. Οι χώρες αυτές παρόλο που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι οι φτωχότερες στην Ένωση και έχουν μείνει πολύ πίσω στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Εκτός από αυτές είναι η Μακεδονία και η Αλβανία. Υπάρχουν και άλλες βαλκανικές χώρες με παρόμοια εικόνα. Τι θα κάνει η Ελλάδα για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη ; Όταν κοιτάζουμε τις χώρες με τις οποίες μπορεί να κάνει εμπόριο και να πραγματοποιήσει αμοιβαίες επενδύσεις, βλέπουμε ότι δεν έχει άλλη λύση εκτός από την Τουρκία». TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ