2012-11-09 08:00:13
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ-Η γκάφα του Ρόμνεϊ
Μπορεί ο Μιτ Ρόμνεϊ να μην κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως όχι μόνο δεν είχε γράψει ομιλία για την περίπτωση ήττας, αλλά είχε προετοιμάσει μια ιστοσελίδα που τον παρουσίαζε ως το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Σελίδα, μάλιστα, την οποία χρήστες του διαδικτύου μπορούσαν ακόμα να δουν 24 ώρες μετά τις εκλογές.

Σε print screens που δημοσιεύθηκαν στο ιστολόγιο Political Wire βλέπουμε την κεντρική σελίδα του "εκλεγμένου προέδρου" με μια μεγάλη φωτογραφία του Μιτ Ρόμνεϊ με φόντο την αμερικανική σημαία. "Είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές του έθνους μας. Προτεραιότητά μου είναι να ξαναβάλω τους ανθρώπους στη δουλειά στην Αμερική", εξηγεί στο μήνημά του ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος.

Επίσης εμφανίζεται ως ημερομηνία ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων η 21η Ιανουαρίου, καθώς και ένας σύνδεσμος με την υπηρεσία του για τον Τύπο. Οι υποψήφιοι που θα ήθελαν να εργαστούν για τη νέα κυβέρνηση θα μπορούσαν επίσης να υποβάλουν και το βιογραφικό τους.


Συνολικά τρία "print screens" έχουν δημοσιευθεί σε αυτό το ιστολόγιο. Σε ένα απο αυτά εικονίζεται ο Πολ Ράιαν, ο "νέος αντιπρόεδρος", να χαιρετά το πλήθος πλάι στον Μιτ Ρόμνεϊ.

Την Τρίτη το βράδυ, τη νύχτα των εκλογών, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κατέστησε γνωστό ότι είχε γράψει μια ομιλία νίκης 1.118 λέξεων, δεν είχε όμως ετοιμάσει τίποτα για την περίπτωση ήττας.

Το επιτελείο του Ρόμνεϊ πάντως, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το θέμα αυτό.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ