2012-11-09 11:33:39
Φωτογραφία για Να μην χάσει στο ΟΑΚΑ
Με σκοπό να συνεχίσει με νίκες εντός έδρας και να παραμείνει αήττητος στο ΟΑΚΑ θα παραταχθεί απόψε (21:00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χίμκι, σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι.

Η ήττα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από την Καντού έβαλε για τα καλά τους Ιταλούς στο «κόλπο» της πρόκρισης και ο Παναθηναϊκός μόνο σίγουρη δεν έχει την συμμετοχή του στο Top 16. Εφόσον όμως οι «πράσινοι» κάνουν αυτό που ξέρουν καλά και διατηρήσουν το εντός έδρας αήττητο, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Συνεπώς, η αναμέτρηση με την Χίμκι (2-2 ρεκόρ, όπως και ο Παναθηναϊκός) αποκτά μεγάλη σημασία, καθώς μια εντός έδρας ήττα, ίσως να αποδειχθεί «μοιραία» στη συνέχεια.

Το έργο της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού οι Ρώσοι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πέρυσι κατέκτησαν το Eurocup, ενώ στο ρόστερ τους υπάρχουν παίκτες με αρκετή ποιότητα όπως ο Ζόραν Πλάνινιτς, ο Βιτάλι Φριτζόν, ο Σεργκέι Μόνια και οι Αμερικανοί Ρίβερς, Ογκουστίν και Ντέιβις. Στον πάγκο της Χίμκι είναι ο Λιθουανός Ρίμας Κουρτινάιτις.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, αγωνιστικά δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Χίλτον Άρμστρονγκ, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας με τον Ίκαρο Καλλιθέας και δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα.Πηγή: gazzeta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ