2012-11-09 14:00:09
Φωτογραφία για Αύριο κρίνεται του Μανωλά
Από την προπόνηση του Σαββάτου (10/11) θα ξεκαθαρίσει αν ο Κώστας Μανωλάς θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς την Παρασκευή έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Ο νεαρός αμυντικός μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ αγωνίστηκε κανονικά και στο δίτερμα. Η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (10/11), καθώς παρότι «έβγαλε» όλο το πρόγραμμα, αισθανόταν ελάχιστες ενοχλήσεις στο σημείο που χτύπησε.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και μπάλα. Στο γήπεδο ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε το δικό του αερόβιο πρόγραμμα, στο πλαίσιο της αποκατάστασης που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής, αλλά και τελειώματα φάσεων. Με τη βοήθεια και των τερματοφυλάκων, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τελειώματα στη μία εστία, αφού νωρίτερα είχαν δουλέψει επάνω στην τεχνική τους.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν δίτερμα, χωρισμένοι σε μπλε και κόκκινους. Έπαιξαν διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου και πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση, έκαναν ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 10:30.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ